• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Stilte

Heb je dat wel is? Dat je na je werk thuis komt en een rot dag hebt ervaren en je energie kwijt moet.

Wat ik dan doe is in stilte luisteren? Heb je dat wel is gedaan? Je voelt alles van je afstromen rust keert terug. Ik absorbeer alle energie om me heen en luister naar mijn eigen ademhaling. Heel rustig adem in adem uit.

Doe me ogen dicht want dat voelt goed. Gedachten stil en loslaten wat er in je hoofd binnen komt.

Gewoon voor tien minuten in mijn stilte.

Zo heerlijk, het is net als je laten drijven op een luchtmatras op de golven van de zee. Probeer het en als er gedachten bij je opkomen laat ze maar los. Tien minuten stilte helemaal voor jou.

Wat is jouw laatste me time?

Joyousness me time

Verginia Spier

IMG_1472-0.PNG

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time