• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

High Tea 2014

Wat is dat toch altijd gezellig al die smakelijke hapjes en gebakjes.Hapje bruin brood met humus sla olijf en komkommer. Hmmmm en nog een hap van cheescake en wortelcake en een scones met aardbeien jam. Daarnaast een glas verse aardbeien met sinaasappelsap. Niet te vergeten de groene thee en munt thee.

Wat een smaak explosie, maar wel waard voor vaker te doen met lieve vriendinnen.

Vandaag was het een surprise party baby shower. Nural een gezonde bevalling en bedankt voor de gezellige me-time ladies.

Joyousness me time
Verginia Spier

20140512-074735.jpg

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time