• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Muziek

Ik vind het heerlijk te luisteren. In mijn tuin zijn de vogels aan het fluiten vanaf daglicht tot avond. Ik vind het prachtig. Ik vraag me dan af communiceren ze of fluiten ze naar elkaar.

Klassieke muziek vooral piano wat is dat heerlijk als iemand met zijn vingers zo soepel beweegt over de toetsen van een piano en het geluid wat eruit komt zo mooi klinkt.

Soul muziek hedendaags R&B ja zeker of het Mary J Blidge, Aretha Franklin, Jill Scott het klinkt zo goed. Dames je herkent als je goed luistert naar de teksten dat het over liefde gaat verdriet, pijn, lach. Wie heeft dat niet meegemaakt vooral de tekst van Lisa Stansfield. ” This is the right time to believe in love” of Beyoncé
Run the world (girls) het blijft een melodie voor een goede workout in de sportschool het geeft je zoveel energie.

Wat is jouw favoriete muziek? Waar doet het je aan denken? Positief houden ladies. We kennen allemaal de liedjes van R Kelly toch.

Joyousness me time
Verginia Spier

20140422-203457.jpg

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time