• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Joyousness me time

Op 20 juli 2013 had ik een idee naar aanleiding van een gesprek met een goede vriendin. We hadden het over volle agenda’s en geen tijd voor ons zelf of je nou oma, moeder, zuster, tante, nichtje, dochter,vrouw van.

Ik geloof erin dat we allemaal me time nodig hebben.

Daarom ben ik op Facebook en een website op WordPress begonnen met blog schrijven over Joyousness me time. Ik merk in de kleine momenten van mijn dag dat je al kan genieten van me time. Voorbeeld koffie drinken bij Starbucks of heerlijk de Linda lezen en even niets anders om me heen. Wandeling maken in het bos met je zintuigen open. In beweging blijven op de sportschool en me daarna goed voelen omdat ik een uur getraind hebt.

Deze maand ben ik naar het museum geweest expositie Marcel Wanders. De creativiteit is een must see in stedelijk museum.

Het is heerlijk even stil te staan in de drukte om ons heen.

We nemen geen tijd voor onszelf.
Ik heb even voor de record gezocht naar de definitie van me time. Sorry het is in het Engels te vinden.

the time a person has to himself or herself, in which to do something for his or her own enjoyment

Mooier kon dit niet vertaald worden.
Joyousness me time
Verginia Spier

Ps. wat is jouw beste me time tip? Deel ze dames we kunnen leren van elkaar.

20140323-085811.jpg

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time