• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Lente 2014

Lente kriebels

Ken je dat? De zon komt weer tevoorschijn. Het is in de avond weer langer licht rond 18 uur. Het mooiste vind ik altijd de natuur de vogels die weer fluiten. De knoppen in de boom gaan weer groeien. Ik kan niet wachten op keukenhof of gewoon langs de bollen streek rijden of fietsen.

De mensen stralen weer positieve energie op straat en in de winkel er wordt weer gelachen. Yes de donkere dagen zijn weer voorbij. Je krijgt weer zin voor je vakantie te boeken. Je tuin op te knapen.

Ik krijg er veel energie van. Hoe is dat bij jullie? Ik verheug me weer op de terras afspraken lekker met een glas rode wijn en warm broodjes met kruidenboter.

Ik wens jullie veel lentekriebels en geniet van de kleine momenten.

Joyousness me time
Verginia Spier

20140226-060202.jpg

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time