• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Valentijn 2014

Gisteren met vriendinnen gesproken over de liefde en ik had meteen het gevoel iets te willen schrijven over Valentijn. “De dag dat je je liefde anoniem verklaard aan de ander ”

Nu mijn agenda vandaag op zondag leeg is dacht ik, waar vind ik een gedicht voor de juiste woorden te schrijven?

Hoe vinden jullie deze:

Waarom?

Waarom durf ik het je niet te vertellen?
Waarom ga ik je niet gewoon bellen?
Waarom stuur ik je een kaartje zonder naam?
Zou het zijn dat ik me schaam?
Is het dan niet genoeg om mezelf te zijn?
Jij bent toch mijn lieve Valentijn?

Wat heeft het dan met joyousness me time te maken? Hoor ik jullie denken. All you need is love, toch met een knipoog. Geniet van jullie Valentijn me-time girls. Enjoy every moment, laat je verwennen of koop iets voor jezelf, wanneer je single bent.

Joyousness me time
Verginia Spier

20140209-140701.jpg

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time