• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Herfst 2013

Ik wandel vaak door het bos en geniet vaak van de geuren en kleuren in de natuur.

Vooral In de herfst dan zie je de kleuren als in een schilderij voorbij komen. Geel, rood, zwart, bruin. Als je goed kijkt naar een boom en dan naar een tak vol met bladeren zie je nog af en toe de kleur groen.

Wat betekend dat voor die boom bedenk ik dan? Misschien het loslaten van zijn groene kleur en het toelaten van de verandering naar verschillende kleuren?

Soms op een bepaalt moment vallen zelfs de bladeren af van de boom en is hij klaar voor de winter.

Wanneer ik over de boom schrijf lijkt het wel op een mens. Het proces van loslaten. In het hier en nu accepteren van stil staan bij bepaalde momenten des leven. Is moeilijk te begrijpen of net zoals de boom gewoon te accepteren elk seizoen.

Hoe ervaar jij me time in de herfst?

Joyousness me time

Verginia Spier

20131030-225054.jpg

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time