• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Verhuizen

Verhuizen

Ik loop door mijn oude huis en zie alleen maar dozen overal wachtend op de verhuizers. Wat heeft een mens toch veel spullen verzameld.
Ik merk op dat alles wel een herinnering heeft bij het inpakken. Mooie momenten en slechte momenten. Foto’s van vroeger zijn altijd weer leuk om te zien. Een lach een traan alles in het leven gaat soms te snel.

De verhuizing voelt als een nieuw begin. Andere omgeving geuren, smaken met veel me-time en ruimte.
Maar hier en nu dozen inpakken en weer uitpakken, huis inrichten, foto’s ophangen.

Oh wat verlang ik naar me time. Lekker op een bankje zitten lezend aan het water en genietend van de stilte in gedachte ben ik daar al.

Wat is jouw ervaring met me time?

Joyousness me time

Verginia Spier

20131009-061607.jpg

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time