• Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Ladies night

Gisteren had ik een ladies night. Maanden geleden de datum vastgelegd voor elkaar weer te zien. Het groepje bestaat uit zeven vriendinnen die om de drie maanden uit eten gaan en gezellig bijkletsen.

De avond verliep vloeiend vol met
lol, lachen, wijntje, proseco, ameretto en heerlijk eten. We hebben allemaal onze drukke leven.
Allemaal werkend met partner zonder partner met kids zonder kids. Als voorbeeld werd verteld: Morgen verjaardagsfeest voor mijn zoontje organiseren. De ander vriendin vertelde haar dochter is bij mijn zus dus ik heb lekker een avond uit.

De avond terug kijkend werd er veel gelachen en gepraat over onze eigen kwetsbaarheden in het leven zoals manicure, kapper, liefde, huis kopen enz.

Ik vind het zo mooi te zien. Hoe wij vrouwen dan niet bewust zijn van dit is ook me-time. Tijd voor jezelf en weg van je dagelijkse ritme. Gewoon hier en nu in het restaurant bedient worden en gezellig delen van vriendschap gesprekken.

Ladies thanks en wat is jullie ervaring van me-time?

Joyousness me-time

Verginia Spier

20130929-090341.jpg

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time