• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Museum

Museum

Buiten voor de ingang van het museum hoor je een viool. Er wordt mooi gespeeld het geluid van de muziek weergalmt tussen de gebouwen ik herken het is Vivaldi. De klanken en melodie luid door het viaduct van het Rijksmuseum waar fietsen en voetgangers komen en gaan. Er staat een rij aan de linkerkant. De rechterkant is leeg. “Heb je een museum jaarkaart” vraagt de portier “dan mag je hier naar binnen.”
Lopend door de hal brengt je in een groot ondergrondse licht koepel met echte zonnestralen op je huid.
Je ziet schilderijen in alle vormen en kleuren. Levensecht de gezichten of abstract. Alles is mooi, wanneer je soms dichtbij staat zie je de verf in stippen of dikke slagen of verfijnd. Genoeg diversiteit. De ene schilderij na de andere spreekt je aan of niet. Wat vind jij mooi in een museum? Wat spreekt jou aan?

Joyousness me time
Verginia Spier

20130820-224008.jpg

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time