• Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

bij het voorkomen van verzuim. Me-time is daarbij een belangrijk thema.

Over mooie mensen gesproken die je ontmoet in je leven, wil ik je voorstellen aan Desiree Dankers. Ik stelde haar drie vragen over me time.

Wie ben ik? (Privé)

Allereerst ben ik gewoon Desiree (Dankers). In mijn huidige leven heb ik diverse rollen, zo ben ik o.a de trotse moeder van mijn twee prachtige zonen, meestal liefhebbende (en soms mopperende) partner ?, een luisterend oor en gezelschap voor mijn trouwe vriendinnen, de bonusdochter van mijn bonus-ouders, organisator en planner van het gezin, hardloopmaatje van het running roerdompteam, binnenkort beginnend tae kwondo beoefenaar, inspirator, motivator en ondernemer.

Wat doe ik

Ik adviseer, begeleid en coach organisaties, teams en particulieren om meer vitaler te zijn en bij het voorkomen van verzuim. Me-time is daarbij een belangrijk thema.

Na een burn out kan ik uit de grond van mijn hart stellen dat ik ervaringsdeskundige ben. Ik heb echt moeten leren om Me-time voor mijzelf te creëren. Door meer regie te nemen over mijn leven, te vertrouwen en door het toepassen van principes uit de positieve psychologie lukt mij dat nu best goed. Ik zou liegen als ik zeg dat het me altijd 100% lukt om Me-time te vinden maar elk nadeel heeft zijn voordeel. Sinds ik doe wat ik het liefst doe, zelfstandig ondernemen kan ik veel beter het doel voor ogen houden waardoor ik de motivatie heb om ook minder leuke taken op te pakken.

Ik heb leren omdenken, en zie problemen nu als uitdagingen en elk minder moment heeft een positieve kant.

En als ik me soms schuldig voel naar mijn gezin omdat ik Me-time neem denk ik tegenwoordig;. “je kunt alleen zorgen voor een ander als je goed zorgt voor jezelf.”

Door bewust te kiezen om zelfstandig te zijn ben ik nu ook veel flexibeler in mijn tijd. Ik doe alleen nog maar werk waarbij ik in mijn kracht sta en mijn kwaliteiten optimaal benut. Daarbij krijg ik nu veel meer waardering en besteed ik mijn kostbare tijd alleen nog maar aan zaken die er voor mij toe doen. Daarbij omring ik mij nu alleen nog maar met mooie mensen. Daardoor is veel meer tijd voor mij quality-time dan voorheen.

Mijn wens met Me-time nemen

is dat iedereen veel meer tijd neemt om echt voor zichzelf te kiezen en daarbij weer in verbinding komt met zichzelf, zijn werk en zijn directe omgeving. Laten we ons weer bewust zijn van onze kwaliteiten en wat we bijdragen en ons zelf weer meer gaan waarderen. Ik weet zeker dat dan veel meer momenten ME-time wordt voor iedereen. Dan wordt Me-time gelijktijdig We-time.

 

Je top drie voor me-time zijn: 

Dansen, met name salsa. Voor mij komt hier alles bij elkaar. Heerlijk bewegen, mooie  en leuke mensen.

Hardlopen, daarna voel ik me vele malen vitaler. Hierdoor kan ik makkelijker leuke activiteiten met mijn kinderen doen zoals voetballen, kanoen, fietsen, stoeien en dollen.

Mooie momenten, met mooie mensen, op mooie plekken. 

 

joyousness me time Desiree

Dank je wel Desiree voor het delen van me-time. Dit is haar website : www.PoppetjeBlauw.nl

en http://www.vitaliteitsboost.nu succes.

 

 

Joyousness me time

Me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk

Verginia Spier

 

 

 

 

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time