• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Me time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Me time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Me time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Me time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Me time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Me time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk

Heerlijk wegdromend naar muziek luisteren

Over mooie mensen gesproken die je ontmoet in je leven, wil ik je voorstellen aan Pearl Spalburg. Ik stelde haar drie vragen over me time.

Wie ben ik? (Privé)

Ik ben vrouw en moeder van 2 twintigers.

Een luisterend oor en sparmaatje voor velen. Ik kan heel serieus zijn maar ook lekker dollen en gek doen.als het kind in mij ‘aan’ is (lol) Ik kan heel erg genieten van de kleine dingen in het leven en helemaal van en met kleine kinderen; hun kinderlijke wijsheid en logica. Zij inspireren mij omdat zij zo puur zijn.Wat doe ik(werk)

Ik werk bij de gemeente Amsterdam.

En in mijn vrije tijd begeleid en ondersteun ik mensen die daar behoefte aan hebben als vrijwilliger.

Verder ben ik bezig met de opzet van een eigen coaching & trainingsbureau.Mijn wens met me-time nemen is…..….

Een paar weken lekker tussenuit met manlief naar een tropisch eiland en genieten van al het moois dat het te bieden heeft.

Daarna opgeladen en gestructureerd werken aan mijn dromen.Je top drie zijn:

• Heerlijk wegdromend naar muziek luisteren/ online spelletjes spelen

• achter de naaimachine en met mijn breinaalden leuke kleding maken (ben aan het oefenen)

• genieten van een lichaamsmassage met ontspannende muziek.

(Niet perse in deze volgorde)

Dank je wel Pearl voor het delen van me-time.

Joyousness me time

Me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk


Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doen jullie dat of welke momenten zijn voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Reacties (2)

 • Avatar

  Pearl

  |

  Al lezend vertrek ik in gedachten al naar het tropisch eiland. Reminds me of visiting the travel agency. Thanks!

Laat een reactie achter

Me Time op Twitter

Me Time op Facebook

Joyousness me time

14 hours 3 minutes ago

Heb ik camera angst? Nee en hoe komt dat? Als kind werd ik in Suriname altijd op feestjes gefotografeerd. Je moest altijd van nature wennen en in houding staan voor de camera. Foto’s voor later, je kent ze wel wanneer je terugkijkt in de albums. Nu ik hier in deze foto sta zie ik hoe ontspannen ik ben en mijn mede collega’s van de opleiding mij kunnen fotograferen. Dat geldt niet voor iedereen!Het kan voor sommige lastig zijn ongemakkelijk gevoel oproepen. Onzekerheid over ons zelfbeeld sta ik er goed op? Hoe kijk ik? Soms kan dat invloed hebben op je dagelijks leven je negatieve lichaamsbeeld en zelfbeeld.

Ik heb geleerd tijdens deze opleiding “ fotografie voor coaches” hoe je met meer een positiever zelfbeeld anders op de buitenwereld kunt laten overkomen en meer bereiken?

Het kan zijn voor je website, LinkedIn , Instagram CV enz. Binnenkort meer...........

Me Time op Pinterest

Follow Me on Pinterest

Joyousness Me Time