• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Me time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Me time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Me time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Me time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Me time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Me time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk

Solliciteren

Van de week had ik een sollicitatiegesprek. Het werd helder in het begin van het gesprek informeel, omdat we elkaar al kennen. Je moet weten ik heb altijd een gezonde stress met dit soort gesprekken. Dus wat gebeurt er tijdens het gesprek er volgt op een bepaald moment een formeel gesprek. Uitleg over waar ze naar op zoek naar zijn. Dus ik volg het niet meer en probeer het gesprek te begrijpen, zodat er ook geen misverstanden kunnen ontstaan. Ik leg uit wat mijn talenten zijn en waar ik goed in ben en dat ik deze baan uitdagend vind.

Het gesprek eindigt met een compliment over hoe ik er elke dag goed uit zie en uitzonderlijk op een unieke manier op de afdeling positief aanwezig ben.

  

We beëindigen het gesprek en ik verlaat de ruimte met een diepe zucht. Nooit meer voor mij een informeel gesprek. Waarom? Bij een formeel gesprek, waar je elkaar niet kent wordt er een goed beeld gevormd en krijg je een afwijzing zit het goed. Maar krijg je bij een informeel gesprek een afwijzing na een compliment klopt het voor mij niet.

Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doen jullie dat of welke momenten zijn voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Reacties (1)

 • Avatar

  Woolywoot

  |

  helemaal mee eens. Ik ken het gevoel, toevallig ook deze week een blog over geschreven. Het gesprek bij mij werd ook informeel en ze maakten complimenten. En dan toch… een week later afgewezen. Een beetje belazerd voel ik me!

Laat een reactie achter

Me Time op Twitter

Me Time op Facebook

Joyousness me time

5 days 3 hours ago

Heb ik camera angst? Nee en hoe komt dat? Als kind werd ik in Suriname altijd op feestjes gefotografeerd. Je moest altijd van nature wennen en in houding staan voor de camera. Foto’s voor later, je kent ze wel wanneer je terugkijkt in de albums. Nu ik hier in deze foto sta zie ik hoe ontspannen ik ben en mijn mede collega’s van de opleiding mij kunnen fotograferen. Dat geldt niet voor iedereen!Het kan voor sommige lastig zijn ongemakkelijk gevoel oproepen. Onzekerheid over ons zelfbeeld sta ik er goed op? Hoe kijk ik? Soms kan dat invloed hebben op je dagelijks leven je negatieve lichaamsbeeld en zelfbeeld.

Ik heb geleerd tijdens deze opleiding “ fotografie voor coaches” hoe je met meer een positiever zelfbeeld anders op de buitenwereld kunt overkomen en meer bereiken?

Het kan zijn voor je website, LinkedIn , Instagram CV enz. Binnenkort meer...........

Me Time op Pinterest

Follow Me on Pinterest

Joyousness Me Time